• 2

  Cursuri

  accesibile permanent
  25

  Cadre didactice

  implicate în proiect

  CĂUTARE CURSURI

  platforma de e-learning a umf carol Davila bucurești

  Pandemia COVID-19 a generat probleme conexe în aproape toate domeniile, dar mai ales în cele medicale. Astfel, restricțiile apărute au dus la împiedicarea unei desfășurări normale a unor activități, inclusiv componente importante ale educației medicale. Prin această inițiativă ne dorim să contribuim la eficientizarea pe cât posibil a noii paradigme educaționale hibride, oferind un suport complementar activităților didactice de tip "față în față". Astfel, vă oferim mai jos linkuri utile pentru o integrare digitală complexă a ofertei educaționale din UMFCD.

  Pagina oficială UMFCD

  Pentru informații oficiale de ultimă oră vă invităm să accesați pagina oficială a Universității de Medicină și Farmacie

  CiEH

  Centrul de Inovație și eHealth reprezintă un mecanism de sprijinire, dezvoltare și încurajare al inovării și transferului tehnologic, în vederea producerii, transmiterii și valorificării cunoașterii.

  SAS

  Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UMFCD vizează prin acțiunile sale încurajarea activităților de tip antreprenorial ale studenților și absolvenților dezvoltând cultura antreprenorială și oportunitățile în realizarea planurilor de afaceri și a viziunilor profesionale.

  Hackathon4Health

  Hackathon4Health este un proiect inițiat de Johnson & Johnson România, având drept obiective accelerarea progresului digital în sănătate și a inovației în acest domeniu în România prin dezvoltarea de soluții digitale inovatoare și a unei platforme de colaborare care să contribuie la îmbunătățirea sistemului de sănătate în România .

  Fundația ÎMPREUNĂ PENTRU EDUCAȚIE ȘI SĂNĂTATE

  Fundația are drept scop reprezentarea intereselor UMFCD prin inițierea și derularea de activități de promovare a imaginii acesteia, prin sprijinirea, promovarea și dezvoltarea activităților academice, cultural-știintifice și a proiectelor educaționale de cercetare și responsabilitate socială ale Universității.

  CCPEP

  Centrul de Consiliere Psihologică, Educațională și Profesională oferă suport personalizat în depășirea situațiilor ce pot afecta experiența de student, în identificarea strategiilor proprii de învățare sau în planificarea traseului carierei studenților și/sau absolvenților.

  proiecte și colaborări

  Dacă dorești să te implici în activitatea extra-curriculară, ești binevenit(ă) în proiectele în desfășurare ale UMFCD, în activitățile organizațiilor studențești sau în cele ale cercurilor științifice din cadrul disciplinelor facultăților noastre.